نقد و مقالات

1397/2/9
نقش معماری در تربیت و آموزش و پرورش کودکان
در بررسی تحقیقهای میدانی به عمل مشخص گردید که در معماری برخی بناها مخصوصا "بناهای مسکونی یا تجاری جایگاه و نقش کودکان و بچه ها فراموش شده که دراین نوشتار اشاراتی مختصر به نقش معماری در آن فضاهاخواهد شد.
1397/2/11
ما همه شهروندان یک دنیا هستیم
تمّام اعظم در سال ١٩٨٠ در دمشق به دنیا آمد، مدرك هنری خود را از دانشكده هنرهای زیبای دانشگاه دمشق دریافت كرد. تمركز او بر روی نقاشی رنگ روغن است. اما در كنار موفقیت او در سوریه در زمینه نقاشی، او همچنان به طراحی گرافیك حرفه ای ادامه می دهد.
1397/2/10
کاربرد و انواع دیوار پوش ها در دکوراسیون داخلی
دیوار در عملکرد به عنوان جداکننده دو فضا و محصور کننده فضاهای داخلی استفاده می شود . علاوه بر نقش جداکننده ، دیوارها به کمک پوشش های متنوع می توانند به عنوان عنصری دکوراتیو در دکوراسیون داخلی استفاده شوند . دیوارپوش به عنوان پوشاننده دکوراتیو ، برای دیوار اصلی در ساختمان های تازه ساخت و یا دیوارهای تخریب شده در ساختمان های قدیمی ، بسیار مناسب است...
1397/2/9
فاکتورهای لازم برای اینکه یک طراح داخلی شوید
اگرچه این نظریه وجود دارد که یک طراح خارق العاده واقعا طراح به دنیا می آید و نه اینکه طراح بشود اما بسیاری از طراحان و دکوراتورها، فقط به خاطر اینکه خیلی ساده علاقه مند به مبلمان های زیبا و پارچه های رنگارنگ بوده اند، وارد دنیای طراحی شده اند.
1397/2/5
هنر اجرا (پرفورمنس آرت)
هنر پرفورمنس چیست؟ آیا این تئاتر است؟ آیا می تواند هنر تجسمی باشد؟ در کدام بخش «هنر» جای می گیرد؟ اینها همه سوالاتی است که در مورد هنر اجرا یا پرفورمنس، هنری بین رشته ای که عناصر زمان، فضا، بدن و مخاطبان را در کنار هم بکار می گیرد، ذهن را درگیر میکند.
1397/2/4
نمایش لوور در ایران؛ یادداشتی از علی فرامرزی در مجله تجربه
فرهنگ به عنوان نرم افزار و وسیله این حجم عظیم انتقال دانش، از چنان جایگاهی برخوردار گردیده که دیگر هرگونه شکی را در مورد موثرترین شکل دیپلماسی نرم یعنی دیپلماسی فرهنگی از میان برداشته است. با فرو ریختن سد و مانع اختلاف زبانی که بشر به کمک تکنولوژی در آستانه برداشتن آن است، به زودی مرزهای باقیمانده تبادل فرهنگی نیز در بین ملت های جهان برداشته خواهدشد و هر انسانی با دیگر همنوعان بگونه ای مستقیم وارد گفتگو و تبادل فرهنگی خواهد شد.
1397/1/20
نگاهی به حضور آثار فرامرز پیل آرام در حراجی های بین المللی
فرامرز پیلارام متولد ۲۱ فروردین ۱۳۱۶ و از پیشگامان مکتب سقاخانه است. آثار او همراه با پر رنگ تر شدن حضور هنرمندان ایرانی در صحنه های بین المللی، به حراجی های متعدد راه یافت و تا امروز فراز و فرود ها و وقایع متعددی را رقم زده است. در این مطلب به مناسبت زادروز این هنرمند نگاهی خواهیم داشت به برخی از رکود ها و وقایعی که برای آثار آثار این هنرمند رخ داده است.
1397/1/18
فرشته ملکوتی :کل کائنات در رقص و پایکوبی و سماع هستند
زندگی من برمبنای یک هدف میچرخد"یافتن رسالتم در زندگیم"، این را فرشته ملکوتی هنرمند اهل اصفهان و یکی از برگزیدگان فراخوان دعای باران در بخش رای گیری مردمی، میگوید. در ادامه خواننده گفتگوی وی با خبرنگار گالری انلاین باشید.
1397/1/10
نوید طالبی نیاری: رنگ نیز به اندازه طرح یا ایده در انتقال پیام به مخاطب تاثیر دارد
" هر آنچه جهان امروزی را تحت تأثیر دارد بیشتر مرا به سمت خود جذب می کند." این را نوید طالبی نیاری یکی از هنرمندان فراخوان دعای باران ضمن بیان اینکه "چه بسا اگر چاره ای اندیشیده نشود احتمالا جنگ جهانی سوم بر سر آب خواد بود." بیان کرد. در ادامه خواننده گفتگوی این هنرمند با خبرنگار گالری آنلاین هستید:
1397/1/12
رضا رفیعی راد: اصلی ترین عوامل رشد بازار هنر، بوسیله ارتقاء علمی صورت خواهد گرفت
"تا زمانی که اهمیت پژوهش و پژوهشگر در حوزه هنر درک نشود، نمی توانیم مشکلات را از پیش پا برداریم. در جهان معاصر، تولید اثر هنری که در تاریخ هنر بدرخشد، بدون پشتوانه پژوهشی غیر ممکن است." این را رضا رفیعی راد ، هنرمند و پژوهشگرِ برگزیده فراخوان دعای باران ضمن اشاره بر لزوم نگاه تخصصی تر در نشریات هنری ، میگوید.
1397/1/15
روایت هنرمند برگزیده فراخوان دعای باران از آثارش
"بنظرم نجات یک جامعه در گرو نکوداشت دختران، زنان و مادران آن جامعه است." این را پیام یاسینی ، هنرمند و مدرس طراحی، نقاشی و تصویر سازی و یکی از برگزیده فراخوان دعای باران، میگوید. در ادامه خواننده گفتگوی خبرنگار گالری آنلاین به این هنرمند باشید.
1397/1/10
خوشنویسی که در زمان خود کمتر شناخته شد
یقیناً محمدحسین شیرازی یکی از چیره‌دست‫ترین خوشنویسان دورۀ قاجار است و در ردیف یکی از ده کاتبِ خوشنویسِ نستعلیقِ درجۀ اوّل قرار دارد. اکنون که بیش از یک قرن از درگذشت وی می‫گذرد، هنوز کاتبِ خوشنویسِ زبردستی چون وی ظهور نکرده که نسخه‫های متعدّد، با کتابت‫های عالی و نفیس از خود به یادگار گذاشته باشد.
1397/1/6
حکیم قاسمی: طبیعت را عضوی از وجود خود بدانیم
" هر فردایی، تولد دوباره یک روز زیباست و این فرصت هدیه ایست به عکاس و هر آنکس که این جهان در نمودش، زیباست." این را حکیم قاسمی، هنرمند عکاس اهل کردستان و برگزیده فراخوان دعای باران، میگوید و در رابطه با تهدید خطرات زیست محیطی بر اثر کم آبی، تاکید میکند " به زودی زمینی را مشاهده میکنیم که همانند فردی نا امید و گوشه گیر و از دنیا خسته، خشک و تنها مانده و آن سرسبزی ، شور و شوق خود را از دست داده است. "
1397/1/6
رویا میرسیستانی:زندگی و مرگ دو مقوله رمز الود است و انسان را به چالش می كشند
" اندیشیدن به اثر هنری و آفرینش، از مسئله بنیان هستی جدا نیست . اثر هنری ، گستره ی حقیقتی نا محدود است و قلمرو معناهای بیشمار. از اینرو تعامل و به اشتراك گذاشتن آن با مخاطب رسالت هنرمند است ." این را رویا میرسیستانی هنرمند جوان و یکی از برگزیدگان فراخوان دعای باران در بخش رای گیری مردمی میگوید.
logo-samandehi