نمایش آثار هنرمند انگلیسی دیوید هاکنی در لندن

دیوید هاکنی زاده ۹ ژوئیه ۱۹۳۷نقاش، طراح، چاپگر، عکاس انگلیسی و یکی از مهم‌ترین پیشگامان جنبش پاپ آرت دهه ۱۹۶۰ است

هاکنی به سبب نوجویی پیگیر، تنوع و تناقض آثارش یکی از هنرمندان نامدار و اثرگذار دهه‌های اخیر به شمار می‌آید. او همچنین یک محقق در زمینه هنر می‌باشد.

نمایشگاه اخیر هاکنی روز پنچ شنبه 14 می با عنوان ( نقاشی و عکاسی) در گالری Annely Juda لندن افتتاح گردید وتا 27 ژوئن ادامه خواهد داشت . این مجموعه شامل عکس و نقاشی دیجیتال او می باشد . هاکنی که در آستانه 77 سالگی است همزمان با افتتاح نمایشگاه اش گفته است : " کار میکنم تا زمانی که بمیرم ،هنرمند و کار هنری بازنشستگی ندارد و چه کار دیگری میتواند باشد که هنرمند انجام دهد ؟"

وی در حال حاظر در لس آنجلس زندگی میکند و میگوید : من هر روز ساعت 9 از خواب بیدار میشوم و برای کار به اتلیه ام میروم ، در واقع من در اتلیه ام زندگی میکنم . اخیرا پروژه ی تصاویر دیجیتال ام را کار میکنم و عکس هایی که خودم عکاسی کرده ام را بررسی و تلفیق میکنم و پرسپکتیو انها را تغییر میدهم، به این طریق شما میتوانید انواع جدیدی از تصاویر را خلق کنید .

هاکنی به عنوان بخشی از فرایند خلاقانه کارش از iPhones و iPads استفاده میکند و با وجود اینکه ناشنوا است از گوشی هوشمند جهت برقراری تماس استفاده میکند.

او تاکید میکند روش دیجیتال نمیتواند جایگزین طراحی به روش سنتی شود و در روند کار خود همراه با استفاده از کامپیوتر ، طراحی نیز انجام میدهم ، این روند را با بازی شطرنج مقایسه میکند دلیلش این است که در این روند همیشه برای حرکت رو به جلو و مرحله بعد برنامه ریزی میکند

logo-samandehi