اخبار

1397/4/6
کارگاه هنر کودک توسط مربی و پژوهشگر حوزه کودکان برگزار میشود
" آموزش ما دو جانبه است ، ما فقط با کودک روبه رو نیستیم بلکه همیشه باید با خانواده ها در ارتباط بود ." این را ساقی نظر داد مربی و مدرس مربیان نقاشی کودک ، ضمن تاکید بر اینکه"نقاشی کپی نیست و باید کودک از خودش بیرون بریزد." بیان کرد.
1397/4/4
فاز دوم مرمت دَر تاریخی آغاز شد
مسئول واحد حفاظت و مرمت آثار و تزئینات وابسته به معماری در کاخ سعد آباد از اجرای فاز دوم پروژه حفاظت-مرمتی در لاکی تاریخی موزه هنر ملل خبر داد.
1397/3/15
نمایشگاه گروهی "طبیعت، گل، اقیانوس" افتتاح شد
فراخوان "طبیعت، گل، اقیانوس"، به مناسبت سه رویداد بین المللی "روزهای جهانی محیط زیست، گل و اقیانوس" و با هدف آگاهی سازی نسبت به نگهداری محیط زیست، نجات اقیانوس‌ها از خطر آلودگی و تخریب و اهمیت نگهداری و گسترش فضای سبز اعلام شد و آثار منتخب در نمایشگاه آنلاین این فراخوان به نمایش در آمده است.
1397/3/7
نشست"معماری و بازیافت" برگزار می‌شود
با حمایت دانشکده عمران، هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات نشست معمارانه ۲، با عنان هم اندیشی با دانش آموختگان معماری علوم و تحقیقات برگزار می‌شود.
1397/3/5
گزارش نشست دوم از سلسله نشست های "معماری آلترناتیو"با موضوع "جریان‌های موازی دانشگاه"
سومین نشست از سلسله نشست‌های معماری آلترناتیو که به کوشش انجمن علمی مطالعات معماری ایران برپا شد، روز سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ با موضوع «جریان‌های موازی دانشگاه» و با حضور سید یحیی اسلامی، الهام رضوی، محمدیاسر موسی‌پور و کاوه بذرافکن برگزار گردید.
logo-samandehi