تجربه‌هایی پیرامون گرداندن گالری در مجموعه ی لاجوردی

به گزارش گالری آنلاین به نقل از روابط عمومی مجموعه لاجردی ، لنا کومولا، ارکیده درودی و هرمز همتیان: گفتگو درباره‌ی تجربه‌یشان پیرامون گرداندن گالری
به میانه‌داری بی‌تا رضوی

دوشنبه
۲۳ آذر ساعت ۷ شب در مجموعه‌ی لاجوردی

لنا کومولا منتقد هنری ساکن هلسینکی، فنلاند است. او با مجلات مختلفی از جمله اچ بی ال (روزنامه‌ی سویدی زبان فنلاند) و تاید (مجله‌ی اصلی هنری فنلاند) همکاری دارد. در سال ۱۹۹۲، لنا گالری خود را به اسم لنا کومولا در استاکهولم تاسیس کرد و در سال ۱۹۹۶ گالری وی به هلسینکی منتقل شد و تا سال ۲۰۰۵ به فعالیت خود ادامه داد.

ارکیده درودی متولد ۱۳۶۱، گالری اُ را در سال ۱۳۹۳ تاسیس کرد. گالری اُ به نمایش آثار هنرمندان جوان و نوپا می‌پردازد. همچنین ارکیده درودی مترجم کتاب هر آنچه میخواستید درباره‌ی گالری‌دارها بدانید اما جرات پرسیدنش را نداشتید که توسط نشر نظر چاپ شده است.

هرمز همتیان گالری زیرزمین دستان را در سال ۱۳۹۱ تاسیس کرد که اختصاص داده شده به نمایش از هنرمندان جوان ایرانی. جهت نمایش آثار هنرمندان شناخته شده،‌ گالری +۲ را نیز در سال ۱۳۹۴ تاسیس کردند

logo-samandehi